четвртак, 24. март 2022.

Vojnik kao sećanje kolektivno nesvesnog u Horoskopu Moderne Srbije i kao potreba sadašanjeg vremena Izbori u Srbiji 2022 i oživljavanje Horoskopa Srbije sa Berlinskog Kongresa Mitološka priča o ’Zmaju Ladonu’ i neophodnosti Kosmičke Svesti Sećanje na vožda Karađorđa... Objavljeno: 24. Mart, 2022 I Autor: Smiljana Gavrančić (Profesionalni Astrolog ISAR CAP)

 

Vojnik  kao sećanje kolektivno nesvesnog u Horoskopu Moderne Srbije i kao potreba sadašanjeg vremena

Izbori u Srbiji 2022 i oživljavanje Horoskopa Srbije sa Berlinskog Kongresa

Mitološka priča o ’Zmaju Ladonu’ i neophodnosti Kosmičke Svesti 

Sećanje na vožda Karađorđa...

Objavljeno: 24. Mart, 2022 I Autor: Smiljana Gavrančić (Profesionalni Astrolog ISAR CAP)

 

 

Izbori u Republici Srbije se dešavaju uskoro, 03.04.2022.god. Republika Srbija bira novi Parlament, novog (ili starog) predsednika, gradonačelnika Beograda. Takođe, u nekim opštinama Rebublike Srbije raspisani su i lokalni izbori.

Prvo od čega treba da pođe svaki mundani astrolog pri proceni, jeste sam horoskop države i procena arhetipa kroz 10. kuću (vlast, vladari) horoskopa.Šta je to što živi kao kolektivno nesvesno  u horoskopu Srbije vezano za njene vladare?  Samo ono što živi kroz 10.kuću kao kolektivno nesvesno – dobiće podršku od Univerzuma i na samim izborima. Mi vidimo znak Škropiona na vrhu 10.kuće, kao i Marsa, primarnog, tradicionalnog, vladara Škorpiona, u sedištu, u Škorpion, tačnije na 10º 43’ Škorpiona, veoma blizu stepenu egzaltacije Urana (11º Škorpiona). Mars u Škorpionu jeste slika jake vojničke figure koja živi kroz kolektivno nesvesno. Drugim rečima, uvek ćemo kao pobednika izbora imati onog kandidata koji ima jakog Marsa u svom horoskopu, jer srpski narod, jednostavno, voli te jake militarne, vojničke, borbene lidere. To bukvalno može biti i slika samog vojnika, generala, na čelu države. Pluton sa 25º Strelca, kao drugi vladar, i moderan vladar Škorpiona, nalazi se u blizini Centra Galaksije (26º Strelca), što isto priča o potencijalnom vladaru koji je planetarna ličnost na neki način (ali,o ovom arhetipu možemoo pričati u godinama ispred, sada je još rano za taj arhetip). Za sada, Srbija živi kroz taj Mars u Škorpionu.  

 

Moj drugi korak u proceni narednih izbora bio je taj da Solar Arc direktivni Mars (vladar 10 iz horoskopa Srbije – vlast, vladar) baš ove godine, po principu 1 stepen=1 godina, dolazi ni manje ni više na Jupiter Srbije, na 26 ºŠkorpiona 31’. Dakle, mi imamo arhetip Mars/Jupiter konjunkcije na 26º Škorpiona tokom izborne godine. Ovo je još jednom potvrda da mi ovde imamo vojnika, generala, jer kad vidite Mars/Jupiter konjunkciju to je slika vojnika i to jako bitnog vojnika, vojnog generala.Ovde postoji čin, titula. Kao prilog u tome i sami sabijski simboli su ’obojili’ dodatno priču. Naime, simbol za 26º Škorpiona (čitati u knjizi Sabijskih Simbola značenje za 27º Škorpiona) je: ’Vojni orkestar maršira’ (NEUSTRAŠIVOST). Ovo je zaista još jedan znak da je reč vojska nekako umešana u izbore 2022. Stepen koji dolazi posle, kao neka dalja slika dogaađja, iz ugla sabijskih simbola kaže:’ Kralj iz bajke se vraća kući’-dakle, ovo je neko od pre, ko se vraća opet u institucije vlasti, ne uzimati reč ’kralj’ bukvalno da se radi o lozi Karadjordjevića, jer se ne radi, bar ne za sada. Kako je preko puta malefična zvezda Algol, iz konstelacije Persej, onda je ovo definitivno neko kome je u prošlosti oduzeta titula a to je učinjeno na nefer način, nepravedno, sve u vezi Algola je slika nepravde sprovedene ’u ime zakona’.

 

 

 

Nadalje, biračka mesta se otvaraju u 7:00, sa kazimi konjunkcijom Sunca i Merkura na 13º26’  (41’) Ovna, što je opet slika da predsednik će biti onaj koji ima neki vojni čin (egzaltirano Sunce  Ovnu – militarni stepen militarnog znaka). Kazimi konjunkcija je nešto jako specijalno i mi astrolozi kažemo da je neka planeta ’U Srcu Kralja’ kada se nalazi u kazimi konjunkciji sa Suncem. Ovo je zaista samo još jedan znak da onaj koji nosi pobedu je onaj koji ima čin, ima neko ordenje na ramenima, ima titulu.Sam znak Ovna i ovnovski stepen (13.stepen je stepen Ovna) samo dodatuno potvrdjuje tu marsovsku (vojničku) energiju. Na istom mestu, na 13.stepenu Ovna , naći će se i tercijarni Mars Srbije (kreće se oko 1 stepen za oko  meseca) u trenutku izbora u Srbiji, što opet naglašava sliku vojnika sa činom.

 E sad, ono što je meni bilo jako zanimljivo je i sam horoskop vožda Karađorđa, onog koji je podigao Prvi Srpski Ustanak. Zašto? Pa njegov MC (ono po čemu je on poznat, njegov status, reputacija) je upravo na 13º Ovna, dakle, trenutak otvaranja biračkih mesta nosi i energiju Karađorđa, koji i te kako živi i uvek će živeti kroz narod kao produžena ruka kolektivno nesvesnog. Takođe, moramo da primetimo i njegov retrogradni Merkur (njegove reči) baš na 26º Škorpiona, gde se ove godine dešava susret Solar Arc direktivnog Marsa Srbije i Jupitera, tj. gde ona vojska maršira i svečano objavljuje uz muziku... Sam čin zatvaranja birališta 03.04.2022 nosi sledeću poruku: vladajući nam dolaze is 10.kuće, Sunce je vladar, i Sunce jeste egzaltirano, ali više nema kazimi konjunkcije koja je bila na početku otvaranja birališta, naprotiv, sad spaljenu konjunkciju Merkura i Sunca, dok je opozicioni kandidat na kraju zatvaranja birališta Saturn u sedištu, jak. Kasnije u tekstu pričam šta je jače, sedište ili egzaltacija i objašnjavam detaljnije...

 

 

 

 

 

E sad, svi oni koji prate moj rad preko moje lične Fb stranice (klikom na reč ovde možete ga pročitati), su upoznati sa ovom mojom prognozom još iz Novembra 2021, tačnije od 2.11.2021. kada sam rekla da bivši načelnik Generalštaba, general u penziji, Zdravko Ponoš, vrlo lako može biti taj kojeg ja ’vidim’ na čelu Srbije. U januaru ove godine, Zdravko Ponoš je i potvrdio da će se kandidovati ispred kolacije ’Ujedinjeni za Srbiju – Marinika Tepić’. 

 Zdravko Ponoš je rođen 03.11.1962. u selu Golubić, kod Knina, u Republici Hrvatskoj. Vreme rođenja je nepoznato, ali i bez toga mi možemo da damo prognozu. Zdravko Ponoš ima Sunce (ugled, status, reputacija) na 10º Škorpiona, na istom mestu gde je vladar 10.kuće (vlast) horoskopa Republike Srbije. To isto njegovo Sunce u sekundarnim progresijama (kreće se 1 stepen za 1 god.) baš tokom 2022 godine dolazi na 10º Jarca, gde se, gle slučajnosti ili ne, nalazi Mesec (narod) Berlinske Srbije, što je naš početni horoskop kada pričamo o Srbiji, budući da je na Berlinskom Kongresu Srbija (zajedno sa drugim državama) dobila svoju nezavisnost.  Ovo je tako veliki znak povezanosti ličnosti Zdravka Ponoša sa narodom Srbije, sa potrebom naroda Srbije koja živi kroz to kolektivno nesvesno. Drugima rečima, vladar Srbije koji ’dodirne’ Mesec (narod) Berlinske Srbije je baš po meri naroda. Zanimljivo je i da sam Zdravko Ponoš ima svoj Mesec u Jarcu (ne znamo tačan stepen, jer ne znamo vreme, ali on i te kako može da probudi to kolektivno sećanje našeg naroda iz tog doba, doba kada je

 Srbija dobila svoju nezavisnost). Na 10º Jarca, gde je ove godine progresivno Sunce Zdravka Ponoša, mi imamo i Solar Arc direktivni Pluton Srbije (Pluton je vladar 10.kuće ove naše sadašnje, moderne Srbije, koja ima 10.kuću u Škorpionu, i priča o vladaru zemlje). Sekundarno progresivni Mesec ove moderne Srbije će tokom avgusta na septembar ove godine, doći isto na 10º Jarca, dodirnuti progresivno Sunce Zdravka Ponoša, što će konačno biti i slika sjedinjavanja predsednika i naroda, a ujedno će biti oživljena i potreba kolektivno nesvesnog (naroda) iz horoskopa Berlinske Srbije.  

Takođe, moramo da primetimo da Mars Berlinske Srbije i Mars Zdravka Ponoša su gotovo na istom stepenu, 11-12 Lava, što isto priča o povezanosti Zdravka Ponoša sa potrebama Berlinske Srbije.

 

 

 

 Ja kao astrolog cenim da će doći do drugog kruga, a on bi trebao biti 17.04.2022, i tada će se odlučivati između Aleksandra Vučića, sadašnjeg predsednika, i Zdravka Ponoša, vrlo verovatno novog predsednika Srbije. Sam momenat zatvaranja birališta tog 17.04.2022 ima poziciju Meseca (narod) ni manje ni više nego na Marsu Srbije, ali i i na Suncu Zdravka Ponoša. Ovo je zaista veliki znak da do drugog kruga dolazi i da je arhetipski vojnik iz horoskopa Srbije i te kako probuđen i prozvan. Kako se izbori dešavaju pred solarnu eklips 30.04.2022 na 10º Bika (preko puta 10º Škorpiona), i kako ćemo već tada osetiti uticaj te predstojeće eklipse, mi moramo da imamo u vidu to da i ta eklipsa ’proziva’ Sunce Zdravka Ponoša, kao i Mars Srbije, a Mars na 10º Škorpiona u horoskopu Srbije je upravo slika tog vojnika, ratnika, militarne figure. Samo da Vam kažem da na 10 Bika je trenutno i progresivni Mesec Karađorđa, što dodatno upotpunjuje potrebu vremena ispričanu kroz narod (Mesec). Dodajem da Zdravko Ponoš ima Sunce i Mars u uzajamnoj recepciji ,naime, njegovo Sunce na 10º Škorpiona preko dispozitora (Marsa) ide u znak Lava, gde mu se nalazi Mars, a gde Sunce ima sedište. S’ druge strane, njegov Mars sa 11ºLava, ide preko dispozitora Sunca, u znak Škorpiona, gde Mars ima sedište, tako da iako je kvadrat (koji kod njega i predstavlja sliku vojnika u njemu), ova uzajamna recepcija po sedištu je nešto izuzetno jako. I sama eklipsa koju sam pomenula će da aktivira i njegovog Marsa, što  mu sve jako pomaže, što mu daje na značaju, jer je on potreba ovog vremena, baš sada i ovde. Već tokom decembra 2021 kada je bio poslednji kvadart Saturna i Urana preko 11ºVodolije/Bika, Zdravko Ponoš je bio ’prozvan’ od univerzuma da se uključi u ovaj proces.

 

Naravno da treba da pomenemo i horoskop Aleksandra Vučića, trenutnog predsednika  Srbije, ja sam i pre pisala da on ima izuzetno jakog Marsa isto, u Ovnu, u sedištu, i u ugaonoj kući, ali na zvezdanoj maglini Vertex iz konstalacije Andromeda (’Okovana Princeza’) i u inkonjunciji (izazovan aspekt) sa Plutonom. I on u sebi ima tog militarog vođu, ali vibracija je drugačija ovde, jer Mars u Ovnu nije isto što i Mars u Škorpionu, a i sama maglina Vertex priča o potrebi za  komandovanjem masama (Ptolomej je jako lepo opisao ovu maglinu u svojoj knjizi), dok Mars u Škorpionu je baš slika ratnika, onog ko učestvuje u ratu, u opanosti, a general Zdravko Ponoš je tokom svoje karijere imao i onaj deo priče kada je direktno bio na ratištu, konačno dobio i orden od Republike Srbije za to. Vučićev Mars se nalazi na 27º Ovna, gde će 17.04.2022 u trenutku zatvaranja birališta (20:00) biti tranzitno Sunce, i naravno da će on dobiti dosta glasova, ali ono što ne radi ovaj put za Aleksandra Vučić je što tranzitni Pluton je baš u stacioniranom hodu, na 28º Jarca, kvadrira njegov Mars, i sprema se za zaokret u retro hod baš na dan eklipse 30.04.2022. koja ’izbacuje’ u prvi plan Zdravka Ponoša. Tranzitni Pluton sada može oštetiti nekako Aleksandra Vučića. Naravno, postoji još nešto što mu ne ide u prilog ovaj put. Njegovo progresivno Sunce (ugled, reputacija) je na natalnom Saturnu, i to ne samo da mu donosi pritiske spolja (kojima smo sada svi svedoci kroz rat u Ukrajini), nego i iznutra. Ovo je neki vid poziva na odgovornost i svođena računa sa samim sobom šta smo do sada uradili i gde smo pozicionirani. Ako smo radili stvari u prošlosti poštujuću Saturna, ako smo bili Istina, bićemo u redu, ako nismo, Saturn će nas povući dole nekako. Saturn je tokom Januara prešao preko njegovog Meseca na 13º Vodolije (narod ,ali i bivša  žena, razvedena (Vodolija) žena) u 8 polju (smrt, opasnosti) pa pored toga što je, nažalost, prošao kroz iskustvo gubitka bivše supruge i majke svoje dvoje dece, on je otvorio vrata i za gubitak podrške od naroda. Nekako, narod se umorio, i osetio je teret kroz nejga kao ’produženu ruku naroda’, jer svaki vladar u svakoj državi je samo ’produžena ruka naroda’  Naravno, mi ne možemo umanjiti njegov značaj i glasove koje će sasvim sigurno dobiti, ali potreba ovog vremena, sada i ovde je oslikana u arhetipu vojnika, generala.  

 

Kada bude prvi krug izbora, 03.04.2022. Mesec i Uran će imati tačku srednjeg rastojanja tačno na 9º-10º Bika, gde će biti 30.04.2022 eklipsa koja proziva Sunce /Mars kvadrat Zdravka Ponoša, kao i sam Mars Srbije. Zanimljivo je da osa čvorava Dragana Đilasa (predsednika stranke Sloboda i Pravde) ide preko 9º Bika/9º Škorpiona pa su svakao ovi izbori i za njega karmički i veoma bitni, gde on dobija neku svoju ulogu i svrhu. Njegovo sekundarno progresivno Sunce je na 27º Ovna 50’, baš na Marsu Aleksandra Vučića, kao i na tranzitnom Suncu 17.07.2022 u momentu kada se zatvaraju birališta nakon drugog kruga izbora. Inače drugi krug izbora se dešava baš uoči Punog Meseca na 26º 46’ Vage,u subotu, 16.04.2022. Taj Pun Mesec će da ’prozove’ Vučićev Mars kao i osu Asc/Desc, ali kako je Pluton umešan, i kako natalno Pluton mu pravi inkonjunkciju sa Marsom u 10-tranzitni Pluton mu ovaj put može stvari učiniti težim, kako sam već gore u tekstu i rekla   

 Moramo da kažemo da je osa mesečevih čvorova Zdravka Ponoša tačno preko Asc/Desc Srbije, preko 3º Vodolije /3º Lava, pa je sasvim sigurno da ovaj čovek ima važnu karmičku priču sa Srbijom. No, baš ove godine, Solar Arc direktivna osa čvorova Marinike Tepić ide preko iste ose, preko 3º Vodolije/3º Lava, što ukazuje na njeno ujedinjavanje sa Zdravkom Ponošem oko svega vezano za Srbiju. Zanimljivo je i njeno Sunce (ugled) na 15º Lava, a samu Srbiju sam još pre nekoliko godina u svom tekstu Srbija i 15º Lava mapirala baš na tom stepenu. Njen Mesec vrlo lako može biti baš na 13º Ovna, gde se nalazi Sunce/Merkur kazimi konjunkcija na dan otvaranja birališta 03.04.2022, što je opet povezuje sa energijom i potrebom ovog vremena. Naravno, ona kao nosilac liste ’Ujediniji za Srbiju’ koja je predložila Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata će biti ta koja će dobiti mandat za sastav nove Vlade.Dakle, bitno je ko odnese pobedu kao predsednički kandidat, jer Predsednik po Ustavu Srbije daje mandat za sastav Vlade, a to često može da bude i stranka koja je na izborima dobila manji % nego vladajuća lista.    

I na kraju, pri svakoj proceni izbora, kada imamo dva kandidata, mi moramo prvo da procenimo, kao što sam već rekla, iz samog horoskopa šta je potreba kolektivnog nesvesnog u datom momentu, a potom i da kroz procenu horoskopa kandidata vidimo koji je od kandidata više prozvan i više vezan za sam horoskop države. Moja procena je bila i pre nego što se pojavio Zdravko Ponoš, da je to neko ko je bivši vojnik, general. Zdravko Ponoš je bio načelnik Generalštaba za vreme vladavine Borisa Tadića i u vreme kada je Dragan Šutanovac bio ministar odbrane. Samim tim što je smenjen u jednom momentu je taj neki general od pre (kojeg sam ja tako ’mapirala’). Zdravko Ponoš ima i karijeru diplomate u UN tokom predsedavanja Vuka Jeremića u UN-što isto jeste slika susreta Solar Arc Marsa Srbije (vladara 10-vladar) sa Jupiterom (diplomatija) Srbije, na 26º Škorpiona. Konačno, Jupiter predstavlja i obrazovanje, studije van zemlje, a Zdravko Ponoš je svoje vojničko znanje,sticao i na prestižnim kraljevskim vojnim školama po svetu (Ujedinjeno Kraljevstvo).

 

 Moramo da se osvrnemo na retrogradnu Veneru (koja je isto tako znak diplomatskih odnosa između ostalog) iz horoskopa Zdravka Ponoša. Zašto?Zato što se radi o Veneri koja je out-of-bounds (izvangranična) i ona daje posebne kvalitete kada je aktivirana tranzitima, progresijama, eklipsama, kao što će biti ovaj put. Takođe, zato što se ona nalazi na istom stepenu gde se susreću Solar Arc Mars Srbije i Jupiter Srbije, na 25º-26º Škorpiona. On se rodio sa retrogradnom Venerom koja je 60 dana nakon njegovog rođenja izašla iz senke, što znači da u 60.godini života (po principu u astrologiji 1 dan = 1 god), a to je baš upravo tokom 2022.godine – Zdravko Ponoš izlazi iz svoje ’senke’. Ovo je bilo njegovo dugo  putovanje kroz njegov lični, unutrašnji Univerzum (Škorpion), kroz koje se on pripremao da izađe na svetlost dana i stane pred sve nas kao kandidat za predsednika. Na tom mestu, oko 25º-26º Škorpiona, nalazi se jedna zvezda iz konstelacije Zmaj. Zmaj priča onu priču o večnoj budnosti Zmaja Ladona (on nikad nije spavao) koji je čuvao Herine zlatne jabuke koje je ona dobila kao svadbeni dar. U realnom životu, Zmaj Ladon unutar svakog od nas predstavlja stanje kosmičke svesti i stanje naše večne ’budnosti’ o tome da treba da radimo na tome da u jednoj tački spojimo sve ono što se samo naočigled čini suprostavljenimi da ne dozvolimo da niske energije (u ovom slučaju energija ratovanja) ovladaju nama što bi dovelo do gubitka ličnog ’kompasa’ i konačno do katastrofe. Ovo je mesto tog nekog ujedinjena različitosti i mesto jedinstva. Inače, Zmaj konstelacija je jedina konstelacija koja nema granice, neme početak unutar Zodijaka niti svoj kraj, s toga još više potvrdjuje značj kruga kao kruga u smislu Jedinstva, Ujedinjena različitosti. Baš na tom mestu, 16.05.2022. desiće se lunarna eklipsa koja će biti značajna za Srbiju u smislu da ćemo tada morati sa pokažemo da smo poput mitološkog Zmaja Ladona dostigli takav nivo kosmičke svesti koja za rezultat mora imati samo jedno, a to se zove – JEDINSTVO RAZLIČITOSTI. Setite se samo da je upravo zlatna jabuka sa natipisom 'najlepšoj' bila povod, uzrok, za Trojanski Rat! Inače o sećanju na Trojanski rat možet čitati više u mom tekstu na engleskom Spring 2022 ako kliknete ovde 

Sam horoskop zatvaranja birališta za drugi krug kaže da je kandidat koji  predstavlja trenutnog Predsednika, ovo Sunce egzaltirano na maglini Vertex iz Andromede, kao vladar 10.kuće, dok je kandidat opozicije, Zdravko Ponoš, Saturn kao vladar 4 kuće (opozicija). Saturn je isto jak u ovom chartu, u sedištu. Dakle, mi imamo jako egzaltirano Sunce (Aleksandar Vučić) ali i jakog Saturna u sedištu (Zdravko Ponoš). Šta je jače? Sedište ili egzaltacija? Jače je sedište!Egzaltirana planeta uvek ima snove i voli da mašta, dok planeta u sedištu lakše materijalizuje stvari. Dakle, rekla bih da će rezultat biti sa jako malom razlikom, da će biti ’tesno’ što bi se reklo, jer su oba kandidata jaka što se tiče dostojanstva planeta, ali jači je onaj kandidat koji se oslikava kroz Saturna u Vodoliji, a to je ovaj put kandidat opozicije, jer je on uzemljeniji. Konačno i sam Mesec Zdravka Ponoša u Jarcu je vrlo realan, i veoma okrenut tradicionalnim vrednostima. Mesec i Sunce Zdravka Ponoša prave lep sekstil što govori isto o njegovoj stabinosti, mirnoći i skladu između srca i glave. Ujedno kroz Mesec Zdravka Ponoša mi vidimo i sudbinu naroda, što zapravo uopšte nije loše, čak šta više, ovo je izuzetno ono što možemo nazvati potrebom one Berlinske Srbije, one Srbije koja je dobila NEZAVISNOST na Berlinskom Kongresu.

 Zanimljivo je i izanalizirati kakva će energija biti između obojice u ovom trenutku. Sunce u Ovnu (Aleksandar Vučić) je u znaku gde Saturn (Zdravko Ponoš) je u padu, dok je Saturn u Vodoliji (Zdravko Ponoš) u znaku gde Sunce (Aleksandar Vučić) je u izgonu. Drugim rečima, obostrani animozitet. Sunce (Aleksandar Vučić) gradi separacioni seksti sa Saturnom (Zdravko Ponoš) što bi moglo da znači da sadašnji predsednik možda neće pružiti ruku budućem predsedniku...

Što se tiče izgleda budućeg Parlamenta Srbije. Parlament je uvek 11.kuća horoskopa države, ona kod nas počinje u Strelcu, dakle, Jupiter je vladar. Jupiter se u sekundarnim progresijama kreće jako sporo i ne uzima se kao okidač dok se kreće kroz znak jedan (osim kada aktivira egzaktno nešto iz natala ili progresija, uz neke još druge pokazatelje), ali kada dođe na 29º nekog znaka i sprema se da dodirne 0º sledećeg, onda ovo moramo da uzmemo kao nešto veliko jer govori o totalnoj promeni energije. E, tako će progresivni Jupiter Srbije posle 16 god da napusti znak Škorpiona i da dođe na 0º Strelca i da donese sa ovim izborima totalno drugaciju sliku Parlamenta što se tiče sastava. Definitivno ćemo imati puno stranaka, jer sa Strelcem vi imate šarenilo.  Tokom Juna 2022 sekundarni Jupiter Srbije dolazi na 0º00’ Strelca, što je i slika novog sastava Parlamenta Srbije, koji će biti vrlo nov i šaren.

 

~

Ovde Vam prilažem tekst koji sam napisala 2.11.2021 o Izborima u Srbiji 2022 na svojoj Fb stranici (privatn profil)

 

 

Izbori u RSrbiji 3.Aprila 2022 & bivsi general Zdravko Ponos ("Kralj Koji se vraca kuci") :; izbori se desavaju sa Merkur/Sunce kazimi konjukcijom (U srcu sunca,Kralj) I veoma su specijalni, jer Taj neko jeste neko sa cinom bivseg vojnka
Nedavno, 24.10.2021 u svom tekstu na FB (koji možete pročitati opet ovde: https://www.facebook.com/photo?fbid=4435489679904642&set=a.485486858238297 ) sam rekla da će na predstojećim izborima biti bitan kandidat koji se uklapa u arhetip: bivši vojnik, general neko ko ima vojnu karijeru Juče je osvanula vest da bivši general Zdravo Ponoš može biti kandidat ujedinjene opozicije! Astrološki, slažem se da je on to vrlo verovatno i da je to to! SAda ću Vam kroz astrološke korake pokazati kako se to lepo vidi
Prvo, u chartu Srbije mi uvek vidimo vladare kroz 10 polje, ono je kod nas u Škorpinu, tačnije na 28 Škorpiona, dakle preko puta je 28 Bika, što jako blisko zvezdi Algol, gde će bit eklipsa sada 19.11.2021, a tačno na MC-u Srbije imamo eklipsu tik nakon apriliskih izbora 2022. U prevodu, mi već sada, oko 19.11.2022 pa do katoličkog Božica 2021 možemo saznati ime kandidata koji ce se susprostaviti na izborima vladajućem kandidatu. Zašto? Zato što je Mars u chartu Srbije, vladar 10, na 10 Škorpiona 43' (gotovo na 11) a Decembra imamo zadnji Saturn/RxUran preko 11 Vodolije/11 Bika, što 'kači' Marsa Srbije i najvaljuje kraj starog i početak novog! I sam ovaj Mlad Mesec sad u četvrtak 4.11.2021 već pušta u etar vest o Ponošu, što je meni sasvim normalno, kao astrologu, jer, on ima Sunce na 10-11 Škorpiona, na Suncu Srbije, i ima Marsa na 11 Lava-ovaj čovek se uklapa baš u ovo vreme koje sada živimo! Dalje , Solar Arc direktivni Mars (kreće se 1 stepen=1 god) na dan izbora je baš na 26 Škorpiona, na Jupiteru Srbije, a Jupiter Srbije je na MC-u Srbije. Kako sam zaključila da novi predsednik može bit neko vojno lice? Prosto je, ako ste mundani astrolog onda znate da su Mars/Jupiter kombinacija , pa još u Škorpionu, uvek slika vojnog generala, vojnog lica, a sabijski simboli za ovaj stepen su mi dali punu sliku, oni kažu: Vojni orkestar maršira, a stepen nakon toga (koji isto uvek treba konsultovati) kaže: Kralj iz bajke ponovo pristiže u svoju zemlju. Jako lako je bilo zaključiti da je pitanju neko od pre, ko se vraća kući, naravno ne treba shvatiti bukvalno da je ovaj vojnik neko ko živi van Srbije, u ovom slučaju, kako se radi o zvezdi Algol, to je neko kome je oduzeta bespravno, na nefer način titula- da Vas podsetim, Boris TAdić je smenio Ponoša dok je ministar odbrane bio Šutanovac, tako da, sve se uklapa aastrološki vrlo lepo...
Da dolaze promene u Srbiju znak je i sledeće naime, sekundarno progresivni jUpiter se kreće jako sporo i njega nikad ne treba uzimati kao jedini znaku prognozi, ali kada upravo završava prelakaz sa 29 Škorpiona i ide na 0 Strelca (od 19 Jula 2022) to je isto znak da se vladari menjaj kod nas, jer taj Jupiter natalno je na MC u i opisuje nasu vlast. Na dan izbora je na 29 Škorpiona 56', nedostaje samo 4 lučnih minuta za dolazak na 0 STrelca, i to je veliki znak promene u Srbiiji. Potpuni dolazak na 0 Strelca je 19. Jula 2022 kada je moguće da , nakon izbora, taj neko novi i započne vladavinu. U prilog tome je i da tada sekundarni Mesec SRbije dolazi na 10 Jarca (kreće se 1 stepen =1 mesec), baš na progresivno sekundarno Sunce Ponoša! Takodje, solar Arc direktivni Mesec Srbije na 10 Raka, preko puta sa Solar Arc dir Plutonom Srbije na 10 Jarca isto aktivira progresivno Sunce Ponoša! Necete verovati Ali Mesec (narod) u chartu Berlinske Srbije se nalazi na 10 Jarca takodje! Pluton, vladar Asc, na 27 Bika (Algol) u chartu Berlinske Srbije,u kvadratu sa Uranom 27 Lava, donosi veoma dramaticne I stresne dogadjaje u prestonici oko eklipse 19.11.2021 na Algolu- promenice senogo, bice ostavki, razresenja sa pozicija, jer to je sve Algol (the head must be 'cut off').
To što je pogresivni Mesec Srbije već sada u Jarcu, i što će biti i za vreme izbora tu, je znak da će Srbije izabrati tradiciju istoriju ,nekog od pre, stare vrednosti. Pri tom i sam Ponoš ima svoj Mesec u Jarcu, u rasponu od 11 Jarc do 24 Jarca (pošto m ne znamo vreme rođena)
Nadalje, ako pogledamo i sam chart izbora mi vidimo sledeće:
Mesec će biti na 6 Bika, u konj. sa Uranom-definitivno narod će izabrati promenu neku, jer to je Uran, rizikovaće, jer od Bika se upravo tražži da izadje iz komfor zonne i rizikuje, načini preokret.
U trenutu otvaranja biračkih mesta, Merkur 13 Ovna 41' će biti u kazimi konjunciji sa Suncem 13 Ovna 26' što je u prevodu 'u srcu Sunca (Kralj), i ovo je isto znak da će izabrani biti neko ko ima čin, kako je Sunce na 13 Ovna, što je ovnovski, ratniččki stepen, ovo jeste slika hrabrog vojnika, jer ovo je Sunce egzaltirarno, i to će biti neko zaista specijalan!
DAkle, nema nikakvih naznaka da će žena biti novi vladar Srbije, ja sam uvek pričala, i prošle godine kada sam rekla da će stranka sadašnjeg predsednika, odneti juna 2020 većinu, a i sada pričam-Srbija u svom chartu ima jakog Marsa, kao vladar 10 u Škorpionu i mi kao narod nesvesno birao vojnike ili lica koja imaju u sebi tu potrebu da komandaju masama, i sadašnji predsednik ima jakog Marsa u Ovnu u 10, i zato je on tu gde je, no njegov Mars ima kvinkuns (izazovan aspekt) sa Plutonom na kraju Device, što znači da, kada dodje momenat da Pluton u tranzitu je na 28 Jarca, a to je bas za vreme izbora 2022, i kvadrira njegov Mars-on otvara natalni potencijal, tj problem i to je njegova transformacija i to ga može vrlo lako urušiti. Ali naravno, to nije dovoljno samo to, on ima i progresivno Sune na natalnom Saturnu, što je isto znak mogučeg kraja i preuzimanje odgovornosti nad sobom, nad zemljom kojom vlada, znak prihvatanja realnosti. Mesec (narod) mu u 8 polju (losa pozicija za Mesec tj narod) dobija tokom Januara 2022 prelazak Saturna opet, što mu isto ne ide u prilog, jer natalno ma Meesec /Saturn kvadrat. Takodje, i da nemam chart ni jednog ni drugog, da imam samo chart Srbije, meni je dovoljno da zaključim astrološki da taj novi na čelu zemlje mora biti arhetip Mars/Jupiter konjunkcije u Škorpinu, (vojnik, general, neko ko ima činove, neko ko je učestvovao u ratovima), a sabijski simboli su samo potvridli da je to General vojske koji se vraća kući, dok su eklipse koje se dešavaju iizmedju izbora i koje pokreću Algol, dale mi za pravo da zaključim da je to neko kome je bespravno, na nefer način oduzeto neko zvanje, titula, što je slučaj sa Ponošom kada je bio smenjen od Tadića, možemo reći... i konacno, sam chart izbora sa kazimi konjunckijom Sunca i Merkura na 13 Ovna, ovnovski znak, ovnovski stepen, U srcu Kralja, to je neko zaista ko ima visoki čin u vojnoj službi
Dakle ukoliko general Ponoš bude taj kandidat, on ima velike šanse, nije bitan POnoš, može se on zvati Pera, Paja, Zoran, DRagan, itd, bitan je taj arhetip Mars/Jupitera u Škorpionu koji se aktivira u chartu Srbije-vojnik, general, neko ko ima vojnu karijeru i ko se 'vraća kući'
Čak i njegova retro Venera na 25-26 Škropiona koja je out of bounds je na dan izbora direktna kod nejga i baš na 26 Škorpion, na Jupiteru Srbije i na Solar ARc Marsu Srbije! Out of bounds je termin za izvangranicnu planetu koja u sebi cuva potencijal neslucenih razmera Ali za njeno aktiviranje je potrebno da je nesto u tranziti bukvalno "kick in ass"( "sutne u guzicu") I pomeri je sa mrtve tacke a ove dve eklipse sto pokrecu Algol ce to uraditi
Nakon izbora se desava I eklipsa na 10Bika, tacno preko puta Marsa Srbije, u nju je ukljucen I Uran, I ovo je znak promene! Algol zvezda koja ide preko ose I c/Mc u chartu Srbije je znak da je vrlo moguce da ova promena poprimi osobine ove maleficne zvezde u smislu da ce put do promene imati u sebi i dramaticnost....
Ponos ima OSU cvorova preko Asc Desc RSrbije sto ga snazno isto vezuje za chart nase zemlje
Zanimljiv je I detalj da je venera krenula retro 1.11.1962 sa 26 Skorpiona, a Ponos se rodio 3.11.1962. u momentu kada je Venera krenula direktno,31 Dan nakon Ponosovog rodjenja 1962, ona je bila verovali Ili ne na 12 Skorpiona, gde je mlad Mesec sada 4.11.2021 kada upravo ova vest o mogucoj kandidaturi izlazi u javnost. Da Vam ovo kazem obicnim jezikom, to je kao kada ste bili nevidljivi 31 godinu pa nakon toga izlazite iz svoje pecine ....No, jos 29-30 dana je ta ista Venera bila u senci, sto znaci da oko Ponosove 60god on potpuno izlazi iz Senke, ato bi bilo upravo u 2022 kada su I izbori. NjegovaDusa se pripremala Dugo za izlazak iz Senke jer imati retro Veneru je uvek posebno putovanje za svakog pojedinca, to znaci da je prosao kroz svoj licni mrak da bi NASao Svetlo u Mraku.

 

Нема коментара:

Постави коментар

Pun Mesec u Škorpionu, Merkur kreće direktno i nije 'spaljen' od Sunca, Istina Je Tu – 24-25. April 2024 Pečurka kao simbol ’eksplozije’ ali i iscelenja.. Objavljeno: 21.aprila 2024 I Autor: Smiljana Gavrančić ISAR CAP

  Pun Mesec u Škorpionu, Merkur kreće direktno, i nije 'spaljen' od Sunce, Istina Je Tu – 24-25. April 2024 Pečurka kao simbol ’...