субота, 10. фебруар 2024.

Intervju Koji Će Promeniti Ovaj Svet 2024 Povratak Donalda Trumpa Kroz Intervju Tucker Carlsona I Vladimira Putina Objavljeno: 10. Februar 2024 I Autor: Smiljana Gavrančić Profesionalni Astrolog ISAR CAP

 

Intervju Koji Će Promeniti Ovaj Svet  2024

Povratak Donalda Trumpa Kroz Intervju Tucker Carlsona I Vladimira Putina

Objavljeno: 10. Februar 2024 I Autor: Smiljana Gavrančić Profesionalni Astrolog ISAR CAP

 

Uoči Mladog Meseca na 21 Vodolije (stepen egzaltacije Neptuna –tajna) 9. Februara 2024, na Severnom čvoru Vladimira Putina, koji je inače na njegovom natalnom IC (koreni, domovina), kontroverzni američki novinar Tucker Carlson se sreo sa Putinom u Kremlju, 6. Februara 2024, u 19h po ruskom vremenu. Svi Vi koji ste gledali, a verujem da Vas je mnogo, budući da je intervju već pogledalo preko 166 miliona ljudi širom sveta(u ovom trenutku s tendecijom rasta, vrlo verovatno), mogli ste da primetite da je Putin dosta posvetio istoriji, pokušavajući da objasni pre svega zapadnom svetu, šta je u ’korenu’. Čitajući komentare na društvenim mrežama, posebno mi je pažnju skrenuo jedan, gde jedan mlađi američki državljanin kaže: ’’Sjajan intervju, više sam saznao o svojoj zemlji od Putina, nego od domaćih političara’’. Verujem da su se mnogi američki državljani ’probudili’ nakon ovog intervjua kada su čuli da Putin čak zna koliko iznosi trenutno američki dug.

U astrološkom smislu, ovaj intervju je jedna prekretnica u vremenu, koja će promeniti dalji tok sudbine čitvog sveta, u godini kada imamo izbore i u samoj Rusiji, marta 2024, izbore za EU Parlament juna 2024, američke izbore novembra 2024. Konačno, za očekivati je i izbore u UK, posebno sada kada je zdravlje kralja Čarlsa ugroženo. Ono što je meni zanimljivo, kao običnom malom građaninu ove Planete (na kojoj smo svi mi, bez sumnje, samo gosti) je da evo, dve godine nakon početka ’specijalne operacije’ Rusije u Ukraijini, čiji je cilj, kako je i sam Putin u intervju rekao –denazifikacija Ukrajine – Putin je živ, zdrav, izuzetno smiren, nema rak mozga i ne umire, kako su mnogi analitičari, novinari, pa čak i astrolozi ’navijali’ tokom proleća 2022. S’ druge strane imamo vrlo verovatno dementnog predsednika Sjedinjenih država, britanskog kralja čije je zdravlje trenutno  poljuljano, Ukrajinu koja gubi ovaj rat, a nakon ovog intervju verujem da ćemo i na zapadu imati probuđenog građanina vezano za prave motive Rusije da započne ’specijalnu operaciju’ u Ukrajini, Februara 2022. Kao astrologu, zanimljivo mi je da je Putin nekoliko puta isticao da je iza svega uvek i samo CIA (tajna služba), i da ni jedan USA predsednik zaprvo nije došao na vlast a da to nije nekako ’aminovala’ služba. Svi koji ste čitali moj tekst ’Bela Kuća i 22° Blizanaca’ sigurno ste zapazili kada kažem da je ulazak u Belu Kuću zapravo obezbeđen preko zvezde Atria sa 21°-22° Strelca (koja je preko puta 22° Blizanaca), i koja se direktno dovodi u vezu sa tajnim šifrovanim porukama, tajnim službama, i konkretno baš sa CIA. Konačno, i sam predsednik USA, George Bush Senior, pre nego što je bio prvi čovek zemlje, bio je na čelu CIA, kao njen direktor. Dakle, baš kao što je Putin izjavio da je uvek i iza svega CIA, i ja kao astrolog Vam tvrdim da svaki amerčki predsednik stupa na dužnost baš onda kada pomenuta tajna služba proceni da je baš taj kandidat pravi izbor u datom trenutku

To što se ovaj intervju desio pred Mlad Mesec na Putinom Severnom čvoru, a preko puta njegovog Južnog čvora i Plutona i MC, je samo slika u kojem nas je Putin jednom istorijskom pričom upoznao sa činjenicama. Sve planete iz njegove 12. Kuće  (karma vezanosti, emocije koje su bile poslednje u trenutku naše smrti u prošlom životu) prave trigon/sekstil na njegovu osu čvorova, te je on primetno bio smiren, u balansu, sa sobom, pa samim tim i sa svakim čovekom u svetu koji je seo i poslušao ovaj intervju. 

 

U trenutku intervjua, tranzitni Mesec je bio na 2 Jarca-na istom stepenu je sekundarno progresivni Mesec (ruski narod) Putina, kao i njegov Solar Arc Neptun (tajna, vera). Na 2° Jarca se nalazi i midpoint Putinovog Marsa i Hirona. E sad, šta kažu fiksne zvzede povodom 2°  Jarca? Na oko 2°Jarca se nalazi par zvezda, Spikulum, Alnasl, Polis, i sve su iz konstelacije Strelca. Za konstelaciju Strelca (što nije isto kao i znak Strelca, budući da se prostire od 25° Strelca 50’ – 2° Vodolije 35)), ali i za znak Strelca (od 0° – 30° Strelca) imamo priču o životinjskom i ljudskom delu. Primetićemo da Putin upravo ima svog Marsa (rat) na 26° Strelca, na Galaktičkom centru (najmoćnije mesto u Zodijaku), ali ovaj Mars je u ljudskom delu znaka Strelca, znači, svestan i budan Mars! Ovakav Mars se nikako neće probuditi jednog jutra u Kremlju, i tek tako rešiti bez razloga da krene u rat. Pri tom, Mars mu je i OOB (izvangraničan), i ima samo dobre aspekte, jak trigon sa Plutonom, kao i sekstil sa svim planetama u njegovoj 12. Upravo se njegovo sekundarno progresivno Sunce sa 25° Strelca 38’ približava njegovom natalnom Marsu, tu su i izbori Marta 2024, a za oko 6 meseci od danas, znači tokom avgusta 2024, praviće  dozvoljenu konjunkciju orbisa -+30’ sa natalnim Marsom- i eto Putina na krovu sveta, eto njegovog velikog uspeha, globalnog, vrlo verovatno i vezano sa hipersoničnim  oružjem koje je pominjao u razgovoru sa Tuckerom u kontekstu da to danas nema niko, da je Rusija i u tome ispred Sjedinjenih država. Dakle, da se vratimo na priču o svesnosti, budnosti njegovog Marsa-da, njegov Mars je ljudski, probuđeni Mars,ovde imamo čoveka koji je prevazišao svoe animalne nagone, i koji je razvio ljudske, božanske osobine, ovaj Mars je okrenut filozofiji, spiritualnosti. Ovaj Mars je imao svoje putovanje, opseg delovanja – od svakog lova, progona, ubijanja, streljanja (animalni nivo), a sve to često sa religioznom osnovom – pa sve do onih duša koje su sposobne da prelete vreme i prostor i da sa visine zagledaju u čitav ljudski život, što ih čini ljudima visokog duha, uzvišenim filozovima ili teolozima. Čuli ste tokom intervjua koliko je puta pomenuo da je ruski narod duboko religiozan, da im je bitna njihova kultura, crkva, dok je zapadni čovek više pragmatičan i praktičan, što je isto u redu (kaže Putin). 

 

Zanimljivo je da Tucker ima asteroid Moskva u svom horoskopu na 25° Blizanaca, preko puta Putinovog Marsa, i sekundarno progresivnog Sunca.

 

Vratimo se sada na  2° Jarca, i na zvezdu Spikulum, da budem konkrentija, koja vibrira oko 2° Jarca. Njena priroda je Mesec/Mars, što je slika stradanja mogućeg svakog naroda, jer Mesec je narod, Mars je povreda, rat. Spikulum  je iz konstelacije Strelca (polu konj-polu čovek) i zapravo ovde je reč o maglini ili roju, a kad god imate maglinu, roj-znajte da su oči u problemu. Konkretno, vid kao vid, ali i način na koji zapravo vidite stvari. Ovde možemo imati slepog čoveka bukvalno, ali i ’slepog čoveka’ koji odbija da vidi istinu. Ovde imamo religiozna fanatike, ekstremiste, ali i negativno osećanje straha od Boga umesto udobnog osećaja udobnosti Njegovog (Tvorac) prisustva. Odatle proizilazi i potreba za ratom (radi se o maglini u vrhu strele-nož) u ime Boga (...Strelac). Kao zvezdanoj maglini u vrhu strela Spikulum opisiuje svaku raketu, sve što je brzo, pa bio to avion, svemirska raketa ili zolja sa ramena fanatika.

Zanimljivo je da se na ovoj zvezdi našao Mars i to na još na Južnom čvoru 11.septembra 2001 kada je izvšen teroristički napad na New York.

No, kada je planeta na ovoj zvezdi dobro postavljena, kao što je to slučaj trenutno, u momentu kada je Putin dao intervju Tuckeru, onda ovde imamo osobu izuzetne duhovne prodornosti koja uvek donosi radosne zaključke pune smisla. U tom slučaju ovde imamo religiozne i filozofske lidere, i uopšte nadahnute istinske učitelje. E,zaista, svi koji su pažljivo slušali Putina tokom razgovora sa Tuckerom, mogli su da prepoznaju sve ovo što sam navela. On je davao lekciju zapadu, pre svega građanima zapada, za koje verujem da su već ’polu budni’, a da će nakon ovog biti u potpunosti ’budni’. Dakle, moramo biti objektivni i stvari nazvati pravim imenom, Putinova potreba za ’ratom’ je vrlo osvešćena, i ovaj rat u Ukrajini nije nikakav progon, nikakav religijski fanatizam, reč je vrlo ’budnom’ ratu sa njegove strane.

S’ druge strane, novinar Tucker, koji je Rak na Asc, na 24° Raka, na zvezdi Prokion koja daje zaštitu, i sa Mesecom na 29° Bika (Plejade, uplakane sestre) koji samo što je napravio konjunkciju sa Suncem na 25°  Bika (malefična zvezda Algol) nosi u sebi sliku američkog javnog mnjena (Mesec-narod) koji je ’slep’ (Mesec je još uvek spaljen od Sunca u karti njegovog rođenja) vezano za mitološkog Perseja (oličenog u liku i delu Putina kroz Tuckerovo Sunce na Algolu-Persej ’ubica’ odseca glavu Gorgoni Meduzi sa kojom dalje spašava drugo carstvo, putuje u inostrastvo da oslobodi ’okovanu princezu Adromedu’ –ruski narod koji je pod torturom u Ukrajini). Persej je uvek donosilac smrti, ali i pravde za jednu stranu, što je uvek nepravda za drugu stranu. Bilo kako bilo, ovaj Mlad Mesec (američki narod koji ne vidi sve jasno) u karti Tuckera, sa jako malefičnih zvezda (Plejade, Algol) ide preko Venere (dispozitora) na 15°  Ovna, u srce Ovna, što Sunce ovde dovodi i u sam znak svoje egzaltacije, pa i sam Tucker u potrazi za ’naočarima’ (istinom) – donosi Sunce građanima Sjedinjenih država. Na 15° Ovna sam u svom mundanom radu mapirala Brisel, Belgiju, sedište EU! Da li će Tuckerov intevju sa Putinom konačno da skine ’naočare’ i mnogim građanima Evrope?!

Retro Mars sa 14° Strelca mu je vladar MC (karijera novinara), i gle, ovde imamo Marsa koji je, za razliku od Putinovog, životinjski Mars, jer se nalazi u rasponu od 0°-15° Strelca, i ide retro, znači ostaje na terenu neosvešćenog Marsa). Preko puta, jak Merkur u sedisštu, sa kraljevske zvezde Aldebaran (Čuvar Istoka, Arhangel Mihailo) trči u aplikacionu opoziciju sa tim istim Rx Marsom, pa je ovo slika nesvesne potrebe Tuckera da uđe u razgovor, da ’bocne’ sa pitanjima, da se raspravlja sa sagovornikom. Na mestu natalnog Marsa Tuckera, nalazi se draco Asc Vladimira Putina, što je zapravo i mesto draco Meseca koji u običnoj karti ima poziciju na 2° Jarca (maglina Spikulum), o čemu sam malo pre, gore, pričala Kao što vidite, sada se sve vrti oko 13°-14° Strelca, u delu znaka Strelca koji je animalan, još ne osvešćen. Mars predstavlja u karti Tuckera (kao vladar njegove 10) i vojsku Sjedinjenih država, koja jeste u problemu (retorgradnost) i koja je još ’zaglavljena’ u nižim čakrama, animalnim, gde postoji potreba da se ratuje. Da se ne lažemo, rat u Ukrajini je rat izmđemu Sjedinjenih država, Nato-a s’sjedne strane – i Rusije s’druge strane.

Šta kaže mitologija vezano za 13°-14° Strelca? Tu imamo zvezdu Sarin (Herkul konstelacija), prirode Merkur-Mars. Radi se o zvzedi u levom ramenu Herkula. Tucker i ima Merkur/Rx Mars opoziciju, tako da smo na pravom terenu na putu ka objašnjenju.  Konstelacija Herkur se proteže od 25°  Vage 33 do 19° Jarca 34’. Herkul je bio Persejev praunuk, što nas sada vraća na onaj deo ovog teksta gde pominjem zvezdu Algol kroz prizmu Perseja koji je gotovo uvek ’ubica’ za jednu stranu, a osloboditelj za drugu stranu. Njega prati odbačenost, mržnja, a nadsve dug , greh. Jer, ono što je uradio njegov pradeda Persej, sad Herkul (u vidu 12 zadataka) mora da ’plati’. Tucker je na neki način ’odbačen’ od tzv ’američke elite’, jer je hrabar, slobodan, drugačiji. Persej je izvršio primarno ubistvo, nosi strašnu glavu meduze, i pokrenuo je krug izroka i posledice koji je predstavljen Zmajem koji okružuje čitav Zodijak. Konstelacija Draco (Zmaj) je jedina koja nema početak i kraj, što je čini posebnom, ona je ta koja spaja suprotnosti, koja pomiruje sve sukobe. Ovde imamo uvek ličnost koja je temperamentna, strastvena, osoba je odlučna i veoma usmerena na putu ispunjenja zadatka.Ovde imamo prosto rečeno junaka!  Zmaj je onaj koji mora da je večno budan i čuva Herine jabuke. Kako Tucker ima Merkur/Mars opoziciju on je i te kako izložen ovde i opasnosti od stradanja u nesretnom slučaju. Tuckerov Rx Mars je OOB, Mesec takođe, ali i Merkur! Drugačije rečeno – Tucker ’iskače’ iz šablona, takav je po prirodi svojoj, što ga i čin ekscentričnim.  

 

Rame je simbol stabilnoti, sigurnosti, zaštite, muške snge, hrabrosti, iskrenosti. Levo rame je junaštvo, pa kada je malefik na zvzedi iz levog ramena, kao što je slučaj sa Tuckerom – onda ovde imamo opasnost, konkretno kod Tuckera – od izgovorenih reči (opozicija sa Merkurom).

MC intevjua je bio na Algolu, na Suncu Tuckera, tj na zvezdi koja se u simboličnom smislu vezuje za samu Moskvu.  U vreme izbora u Sjedinjenim državama, novembra 2024, tranzitni Uran će biti na Tuckerovom Suncu, što radi dobro za njega, jer natalno ima trigon sa Uranom na 0° Vage. Tranzitni Mesec (glasači u SAD) će u ponoć, 5. Novembra 2024, biti na 24° Strelca 36’ (izuzetno OOB izvan granica, 28S24),u delu Strelca koji je ljudski, božanski, osvešćen, gotovo na OOB Marsu Putina na 26° Strelca i na njegovom progresivnom Suncu (ujedno, tu će biti i Solar Arc Hiron SAD-a, a Hiron je zapravo taj polu čovek, polu konj, koji je u delu Zodijaka od 15-30 Strelca osvešćen Hiron, čovek, božansko biće). Zaključak je da će intervju sa Putinom od 6. Februara 2024 i te kako uticati na glasanje 5. Novembra 2024. I, sve je u blizini Meseca Donalda Trumpa na 21 Strelca (zvezda Atria, koja se vezuje, kako sam rekla na početku, za tajne službe, CIA)....

Povratak Trumpa

Idemo još dalje... Sekundarno progresivna Fortuna Donalda Trumpa, 5.novembra 2024 biće ni manje ni više nego na 2°  Jarca!!! Na 2° Jarca se nalazio Mesec na početku intervjua sa Putinom 6.februara 2024, kao i sekundarni Mesec samog Putina, i njegov midpointa Marsa i Hirona. Fortuna je najličnija tačka svakog od nas, i predstavlja odnos između Asc, Sunca i Meseca, stoga, budući da se sekundarno progresivni Mesec kreće 1 stepen za 1 mesec, samim tim se i sekundarno progresivna Fortuna pomera. Ovo je veliki znak da je ovaj intervju sa Putinom zapravo najava povratka Donalda Trumpa novembra 2024! Setite se, na 2 Jarca je zvezda Spikulum iz Strelca, koja predstavlja ’slepe’ ljude koji se mogu probuditi, kao što sam već rekla....

Sekundarno progresivno Sunce Trumpa će biti na 7° Device, što je Asc početka intervjua 6.februara 2024, što opet naglašava povratak Trumpa kroz ovaj intervju sa Putinom! Preko puta, nalazi se Trumpov Solar Arc Mesec (biračko telo).  Na 2° Jarca će mu biti i Solar Arc Jupiter, vladar Trumpovog Meseca (biračko telo) sa 21 Strelca (zvezda Atria - CIA).

Ovo je povratak Donalda Trumpa, osvešćenog Hirona, jer sve vezano za konstelaciju i znak Strelca je priča o polu čoveku polu konju, što jeste Hiron, onaj koji će izaći iz animalnog oblika (donjih čakri koje vuku u sukobe i ratove) i oživeti svoj ljudski, božanski oblik.

 

 

Konsultacije možete zakazati putem mejla: smiljana.gavrancic@gmail.com

Iste su moguće na srpskom i engleskom jeziku

Нема коментара:

Постави коментар

Mlad Mesec na 18° Bika, 8.maj 2024, Manastir Fenek i ’’Zlatni Krst’’ Objavljeno: 5.maj,2024 I Autor: Smiljana Gavrančić ISAR CAP

  Mlad Mesec na 18°   Bika, 8.maj 2024, Manastir Fenek i ’’Zlatni Krst’’ Objavljeno: 5.maj,2024 I Autor: Smiljana Gavrančić ISAR CAP  Ia...