петак, 19. април 2013.

Rusija i 26º fiksnih znakova-predsednički izbori 2012 Objavljen: 26. septembar, 2011. | Autor: Smiljana Gavrančić

Rusija i 26º fiksnih znakova-predsednički izbori 2012



Sledeća, 2012. godina, je po mnogo čemu bitna za najveću zemlju na svetu, Rusiju. Marta 2012. godine se dešavaju predsednički izbori – na kojima će izvesno pobediti Putin –  a tokom juna imamo kvadrat između Plutona i Urana koji aktivira Mars/Uran kvadrat iz horoskopa Nove Rusije (i to su u pitanju 8. stepenovi kardinalnih znakova!).

Sasvim je sigurno da će se novi predsednik Rusije susresti sa velikim izazovima tokom svog mandata (od 2012. do 2018. ), jer znamo šta u sebi nosi kvadrat između Urana i Plutona – radikalne rekonstrukcije naroda i nacija, ponovnu izgradnju na ruševinama starog, radikalizam i konzervatizam, drastične promene, revolucije i svrgavanja koje mogu poprimiti i sliku haosa, oslobađanje jedne moći i formiranje novih oblika, ponekad novih (Uran) autoritativnih oblika (Pluton) iako su potpuno suprotni prethodno svrgnutim.
Poslednji put smo imali kvadrat između ove dve planete 1933. godine, a zanmljivo je to što je i Treći Rajh osnovan sa kvadratom baš ove dve planete! Ceo ciklus Uran/Pluton traje 127 godina, i u okviru ovog ciklusa dešava se prvo konjunkcija ove dve planete, što je početak ciklusa, zatim imamo sekstil, kvadrat, trigon, opoziciju, pa opet trigon, kvadrat... – pa sve do ponovne konjunkcije.

Za razumevanje mundanih dešavanja potrebno je da razumemo 3 nivoa njihovog ispoljavanja:
  1. Osnovni opšti ciklusi koje poredimo sa trenutnim stanjem na nebu
  2. Horoskop države, nacije na koje primenjujemo različite prognostičke tehnike (najpouzdaniji horoskop)
  3. Horoskopi važnih ličnosti-svaka država je produžena ruka jednog čoveka koji živi u njenim temeljima, duboko u u njenom kolektivnom nesvesnom. Zato je bitno pronaći najvažniju ličnost na koju se poziva kolektivni mit, jer se preko prediktivnih tehnika tog horoskopa može pratiti sudbina čitave nacije u vremenu. Pored horoskopa ključne istorijske ličnosti, veoma je važan i horoskop trenutno aktuelnog predsednika ili najuitcajnije osobe (premijera npr. ).
Egzaktan kvadrat između Urana i Plutona veoma je bitan za Novu Rusiju, jer on pada preko već postojećeg kvadrata između Marsa i Urana njihovog horoskopa. Uran im je uklješten u 4. kući, u Jarcu i retogradan (duboko u unutrašnjosti zemlje, negde možda u brdima, planinama), što svakako predstavlja teritoriju date zemlje. Taj Uran je u kvadratu sa Marsom (vladar 8. kuće) koji se nalazi u 7. kući – što ukazuje na mogućnost sukoba, ratova i uopšte, napetih odnosa sa inostranstvom.

Vladimir Putin, trenutno premijer Rusije, svakako bitna figura u Rusiji, i sasvim izvesno novi predsednik Rusije na predsedničkim izborima marta 2012. godine (između ostalog i zato što mu po direkcijama sve planete dolaze u sekstil sa svojim natalnim pozicijama!) ima vladara Asc, Marsa, na 26º Strelca, a naredne, 2012. godine, direktivni Mars mu dolazi na 26º Vodolije, što kvadrira osu 1/7 iz charta Boljševičke Rusije.

Slična stvar se događa i u horoskopu Dmitrija Medvedeva, trenutnog Ruskog predsednika i izvesno, budućeg Ruskog premijera.

Naime, njegov Merkur koji se u natalu nalazi na 9º Device u konjunkciji sa zvezdom Aliot iz Velikog Medveda (otuda verovatno i prezime «Medvedev», koje i na Ruskom jeziku znači isto), baš 2012. godine dolazi na 26º Škorpiona – odnosno tačno na Ascendent horoskopa Boljševičke Rusije.

Kada uradimo direkcije (Solar Arc) za horoskop Nove Rusije za 2012. godine, vidimo da je direktivni Mesec na 26º Vodolije, na Putinovom direktivnom Marsu (što već snažno povezuje njega i narod koji će ga izglasati), i da to kvadrira osu 1/7 charta Boljševičke Rusije, kao i da pravi kvinkunks ka Ascendentu Nove Rusije.

Na kraju, i u samom horoskopu Boljševičke Rusije (koja ima Asc na 26º Skorpiona), direktivni Mesec u 2012. godini dolazi upravo na isti taj 26º Škorpiona!!!
Pogledajmo još dalje – preko još jedne istorijski značajne ličnosti Rusije – Lenjina. Njemu je Ascendent takođe na 26º Škropiona, a najveći deo Strelca nalazi se u prvom polju. Dakle, Ascendent (26º Škorpiona), ali delimično i Jupiter (koji se nalazi na 26º Bika) u Lenjinovom horoskopu predstavljaju narod Rusije, ali i sukobe, ratove i odnose sa inostranstvom. Kada Lenjinov horoskop progresiramo za na 04. mart 2012. (datum predsedničkih izbora u Rusiji) – dobijamo da je njegova venera došla na 26º Lava!
Kao što se da zaključiti, aktiviran je 26º stepen, i to fiksnih znakova Lav, Vodolija, Bik, Škorpion, formirajući veliki kvadrat.

Aktiviranjem 26. stepenova fiksnih znakova, kao i 8. stepenova kardinalnih znakova kvadratom Urana i Plutona koji se dešava juna 2012. godine, pokreću se neka ozbiljnija dešavanja u Rusiji, a sasvim je sigurno da će sa njima suočavati novi predsednik države – po svemu sudeći Vladimir Putin.
+

Нема коментара:

Постави коментар

Pun Mesec u Škorpionu, Merkur kreće direktno i nije 'spaljen' od Sunca, Istina Je Tu – 24-25. April 2024 Pečurka kao simbol ’eksplozije’ ali i iscelenja.. Objavljeno: 21.aprila 2024 I Autor: Smiljana Gavrančić ISAR CAP

  Pun Mesec u Škorpionu, Merkur kreće direktno, i nije 'spaljen' od Sunce, Istina Je Tu – 24-25. April 2024 Pečurka kao simbol ’...