недеља, 2. јун 2024.

Mars Uran konjunkcija na Algolu, 15. Jula 2024 Objavljeno: 2. Jun, 2024 I Autor: Smiljana Gavrančić ISAR CAP

 Mars Uran konjunkcija na Algolu, 15. Jula 2024

Objavljeno: 2. Jun, 2024 I Autor: Smiljana Gavrančić ISAR CAP

 

 

Mars i Uran će se sresti, na 26 Bika 19’, na malefičnoj zvezdi Algol (Persej konstelacija, prirode Saturn-Pluton), 15.jula 2024, baš na dan kada se održava konvencija Republikanaca u SAD, kada bismo trebali saznati da li će  Donald Trump biti taj koji će dobiti nominaciju.

 Zanimljivo da samo par dana pre, 11.jula 2024, Trump će saznati šta će biti kazna: zatvor, novčana kazna, uslovna. 

 

Bilo kako bilo, za sve oni koji su pomislili da se on  iz zatvora ne može kandidovatiti – pogrešili su. Može. No, sa ovom konjunkcijom Mars/Uran na Algolu, globalna energija je tako teška, da je za očekivati terorističke napade, ubistva, krv, pa i sve vezano za Trumpa može biti veoma dramatično, jer je njegov MC (status, reputacija) ni manje ni više nego na Algolu, u kvadratu sa njegovim natalnim Marsom na 26 Lava. Kako i sam ima Urana u 10.polju,na 17 Blizanaca (na Rigel zvezdi, o čemu sam pisala nedavno u svom tekstu na engleskom ovde)  onda je energija Mars-Uran i te kako prisutna. Donald Trump je više nego životno ugrožen. Tekst na ovu temu na srpskom možete pročitati ovde

 I Mars i Uran su u Biku u lošem dostojanstvu, pri tom još je i Algol uključen, tako da je ovde neka smrt neminovna. Za Algol se kaže da je ’’demon koji trepće’’. Svakih 68 sati i 49 minuta, tačnije svakog 1681. minuta (obratite pažnju na odnos brojeva: 1-6-8-1) ova zvezda ’’namigne’’, odnosno zatrepti, buući da ima svog manjeg pratioca koji kruži oko nje. Taj ’’mig’’, kada se nena svetlost znatno smanji, traje otprilike 8 sati. Upravo tokom baš tih 8 sati, kada ona najmanje svetli, njena malefičnost najviše dolazi do izražaja, budući da je taa uticaj njene tamne strane najveći. Poznata je kao najnesrećnija, najnasilnija i najopasnija zvezda na nebesima. U hebrejskoj mitologiji, Algol je poznat i kao Glava Satane, ili kao Lilit. Ona svakako ima vezu sa Lilit, budući da praktično predstavlja primitivnu žensku seksualnu energiju oličenu u Gorgoni Meduzi, ženi koja se sveti, jer je bila silovana. Ovde imamo jake straste, plutonovsku energiju. Naravno, ova žena Lilit, Gorgona Meduza, je niko drugi nego porno zvezda Stormy Daniels (storm na engleskom znači oluja, a oluje jste Uran prirode).

Zanimljivo je da je terorista Osama Bin Laden rođen sa Marsom na Algolu, u konjunkciji sa Južnim čvorom, i u kvadratu sa Plutonom na 28 Lava 43’ (što je stepen Asc od Trumpa). Njegovo Sunce je na 19 Riba (gde je ove godine progresivno Sunce Sjedinjenih država, ali i sam IC Joe Bidena). Ovo je jako jasan znak da sve vezano za Trumpa tokom jula može biti više nego dramatično.

Algol se vezuje za sudove, advokate, pravnike, pravdu za jednu stranu/nepravdu za drugu stranu. Algol je slika odsečene glave Gorgone Meduze. Sa ovakvim aspektom na nebu, postoji velika verovatnoća da će Trumpova reputacija biti veoma oštećena. Kao da će ga mač mitološkog Perseja raniti, i vrlo je moguće da i republikanci na konvenciji urade nešto što Trumpa može nekako lišiti nominacije. Jer, ovo je bukvalno slika Trumpa čija glava može biti ’odsečena’. No, upravo ako se to desi, to otvara pandorinu kutiju, jer, i u horoskopu građanskog rata iz aprila 1861(obratite pažnju na brojeve, zar ovo nije kombinacija 1-6-8-1 gde su 6 i 8 samo zamenili mesta?!) imamo Mars/Uran konjunkciju, i to na 6-9 Blizanaca (midpoint je 7 Blizanaca – konjunkcija Sunce JFK i konjunkcija draco Asc Trumpa).

Tog 15.jula 2024, na Mars/Uran susret na Algolu, tranzitno Sunce biće na 24 Raka, na MC-u JFK, ali i na midopintu Trumpove Venere i Saturna. Ako se sećate, u mom tekstu o Mladom Mesecu na Rigelu, pominjem da je upravo ovaj midpoint Venere i Saturna Trumpa bitan, jer je ta Venera vladar Trumpovog MC sa Algola. Pogledajmo sad još i dalje. Sunce (predsednik) sa 24 Raka, ima jak kvadrat sa Hironom na 24 Ovna,  i eto slika povređenog predsednika. 

 Da se na momenat vratim na Trumpov natalni Mars na 26 Lava, i njegov Asc sa 29 Lava, jer su ovde zvezde iz konstelacije Lava, jedna od njih je bila i Regulus u doba Trumpa. Za ovo sazvežđe je jako bitno da nemejski lav (tj Trump) ne uđe u neku pećinu (čitaj ovde zatvor), jer upravo tamo može biti zadavljen. Imati Marsa na zvezdama iz Lava naglašava da je osoba ovde u nekoj vrsti borbe, ali ista odoleva svima njima i izgleda nepobediva. Može biti samo okrznuta, možda čak i povređena, ali nikad ozbiljnije. Ipak, bitna je dispozicija ovog Marsa da bismo bili sigurni da će Trump biti samo okrznut. Sunce je dispozitor, nalazi se na 22 Blizanaca, na zvezdama iz Oriona (Veliki lovac), deo je eklipse tj pomračenja Meseca (budući da je Trump rođen na pomračenje Meseca), te ovde imamo izazove za njega. Delovi tela koji su mu osetljivi su: levo rame(Belatrix zvezda iz Oriona), pojas Oriona, tj. predeo struka (Mintaka zvezda koja formira Orionov pojas Cingulu Orionis) i ukazuje na skrivene neprijatelje, pogotovo što je preko puta Trumpov Mesec sa 21 Strelca (RAS ALHAG) na zvezdi iz konstelacije Zmijonoša (glava zmijonoše) poznata za napade iz zasede, trovanja. Eklipsa sama po sebi je izazov, to Vam je kao da se zemlja otvorila i iz iste krenula vulkanska lava. Dakle, Trump je zaista u opasnosti, i na meti. 

 

Sve ovo se dešava između Mladog Meseca na 14 Raka od 4.jula 2024 (koji je praktično na Suncu (predsednik) Sjedinjenih država) i Punog Meseca od 21.jula na 29 Jarca – na tom mestu je bilo sekunarno progresivni Mesec novembra 2020 kada je Trump izgubio, a Biden pobedio). Tranzitni Pluton se upravo sprema da opet u retro hodu se vrati na 29 Jarca, od septembra 2024 da bi od 19.novembra 2024 opet, bez povratka u znak Jarca, ušao u Vodoliju. Na 29 Jarca, pokojni JFK je imao svoju Fortunu (najličniju tačku svačijeg horoskopa, jer predstavlja odnos Asc-Sunce-Mesec).

Ja bih imala fokus i na novinara Tucker Carlsona, budući da mu je Asc na 24 Raka, koji pominjem više puta u tekstu. Fortuna mu je gotovo na 29 Raka (preko puta Fortune JFK), a samo Sunce na Algolu, dok je i Mesec prešao Algol i u trenutku rođenja mu bio na Plejadama (uplakane sestre). Tucker je isto ugrožen. Progresivno Sunce mu je na 18 Raka, na stepenu koji je bio aktivan kada je JFK ubijen, ali i svi ostali iz porodice Kennedy kada su izgubili svoje živote.

 

Trump slavi svoj rođendan uskoro, 14.juna 2024, s’tim da će mu solarni povratak biti već 13.juna 2024. U tom solarnom povratku, Asc je ni manje ni više nego na 14 Raka (na mestu Mladog Meseca od 4.jula 2024, kao i na Suncu Sjedinjenih država).U solaru, imamo stelijum od tri planete u 12 (što može biti kuća izolacije, zatvora), čak je natalni vladar Asc sa 29 Lava, Sunce, u solarnoj 12.kući. Kako se Trumpova natalna 1.kuća prostire većim delom u Devici, onda uviđamo da je i solarni Merkur (natalni vladar 1.kuće koja se prostire u Devici) u solarnoj 12.kući. Tu je i Venera, u 12 u solaru, a Venera je natalni vladar MC na Algolu. Bez sumnje, ovo je izuzetno teška godina za Trumpa, i sve sami pokazatelji da će ga Univerzum nekako ’izolovati’, onemogućiti. Uz sve to, krv i građanski rat je u vazduhu.

I opet ću reći, kada Septembra 2024 Jupiter uspori, i zaustavi se na 21 Blizanaca, na Trumpovom Suncu i Severnom čvoru, i krene retro 9.oktobra 2024 – biće zanimljivo pratiti šta se dešava sa Trumpovom iz ugla zakona i legaliteta (Jupiter).

Ako na kraju pogledao i horoskop republikanaca, vidimo upravo Sunce na 14 Raka - na mestu Mladog Meseca 4.jula 2024

 

 

~ Konsultaciju sa mnom možete zakazati kontaktirajući me na mejl: smiljana.gavrancic@gmail.com

Iste su moguće na srpskom i engleskom jeziku

Нема коментара:

Постави коментар

Jupiter turns retro on 9th October 2024 & Donald Trump Assassination Attempt #No3? Published: 17th September 2024 I Author: Smiljana Gavrančić

Jupiter turns retro on 9th October 2024 & Donald Trump Assassination Attempt #No3? Published: 17th September 2024 I Author: Smiljana...